Friday 11 February 2011

Erityisen Hyvä Viikko

Helmikuun toinen viikko 2011 tullaan muistamaan Annin aikakirjoissa Erityisen Hyvänä Viikkona.

Juuri kun pohdin miten kohteliaimmin vihjaan graduohjaajalleni, että vaikka aionkin jäädä Kanadaan hieman pidemmäksi aikaa, haluaisin edes jonkinlaista palautetta puoli vuotta sitten palauttamastani gradusta, päätti hän repäistä ja omatoimisesti lähettää sähköpostia. Ja mitäpä posti sanoikaan? "Siitä on tulossa ihan hyvä gradu, se vaatii vain hieman kielellistä hiomista, minkä ei pitäisi olla kovin iso työ."

Puoli vuotta sitä odotettiinkin! Täytyy tosin myöntää että ohjaajan ajoitus on pettämätön: hän tarkasti gradun juuri sopivasti siksi kun olisin alkuperäisen suunnitelman mukaan ollut tulossa takaisin Suomeen. Ei niin ettäkö se himmentäisi syksyllä asian takia valvottujen öiden kaunista muistoa.

Jos tällainen meno jatkuu niin pelkään pahoin että pinnalta kyyninen mutta salaa piilo-optimistinen asenteeni elämään saattaa muuttua avoimen toiveikkaaksi. Erityisen Hyvän Viikon jälkeen odotan nyt Erityisen Huisia Viikonloppua sillä perusteella että vanha viisaus "ei kahta ilman kolmatta" pitää edelleen paikkansa. Täytyypä muuten laittaa lotto vetämään.

2 comments:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! en siltikään näe sua avoimen toiveikkaana vielä ihan hetkeen... mutta piilo-optimismi kyllä sopii! :P

    ReplyDelete
  2. Mä oon unohtanu lukee tätä blogia (en tajua, miten se on päässy tapahtumaan kaiken muun gradunvälttelytoiminnan keskellä :D)! Huippua, että siitä "on tulossa ihan hyvä gradu". Lähetitkö jo korjatun version takasin? Niin millon oot nyt siis tulossa takasin sieltä, joko vaihdoit lennot?

    ReplyDelete