Thursday 14 January 2010

Tervetuloa Skotlantiin! Eli Miten "The Cold Snapista" Tuli "The Big Freeze"

Ah, talvi! Tuo vuodenaika jolloin luonto peittyy puhtaanvalkoisen lumivaipan alle ja ruminkin ghetto muuttuu ihmeelliseksi taikamaailmaksi. Tuo hurmaava ajanjakso jolloin lapset pyorivat onnellisina lumessa ja paasevat toteuttamaan itseaan rakentamalla mita omituisempia otuksia nuoskasta (kylla, meidan pihalla oli yhtena jos toisenakin vuonna muumeja). Tuo pirullinen patka kadotettua aikaa jolloin koko Britannia menee sekaisin ja British Airways panttaa meikalaisen matkalaukkua viikkokausia.

Viikko 1: Tervetuloa lukemaan blogiani vaihto-opiskelusta Glasgowssa kevaalla 2010!

Kuten yksinkertaisista ikkunoista voi paatella, britit tosiaan kuvittelevat asuvansa etela-Euroopassa. Koko saari on kaaoksen partaalla tuon ennenkokemattoman saailmion takia joka on mediassa muuttunut "The Cold Snapista" "The Big Freezeksi". BBC ehti itse asiassa jo julistaa etta vihdoinkin alkoi "The Big Thaw", mutta ainoa mita se todistaa on etta Britit rakastavat elottomien asioiden nimeamista ja isoja alkukirjaimia, silla tanaan on satanut lisaa lunta. Lisaksi teihin kaytettava suola on loppumassa, ja ihmiset ovat reagoineet tahan ostamalla kaupat tyhjaksi suolasta jotta edes omat rappuset pysyvat puhtaina.

Viikon saldo: suolatonta ruokaa, ei matkalaukkua, mutta 7000 eri paahtoleipavariaatiota.

2 comments:

  1. Hyvä tuuri käynyt vaihtoajankohdan kanssa. Mullaki kämppä oli jääkaappi viime vuonna vaikka ei ollu ees pakkasta. Positiivista yksinkertaisissa ikkunoissa on toki se, että eipä ainakaan oo tunkkainen ilma huoneessa. Hah.

    ReplyDelete
  2. Onhan teillä ollut siellä lämmintä kämpässä kuitenkin? Mulla alko jo loppusyksystä tulla paahtoleipä korvista ulos, vaikka siitä kovasti tykkäänkin. Liika on aina liikaa :D

    ReplyDelete